Підтримати нас

Енергетики запустили трансформаторну підстанцію в Херсоні. Зі світлом 307 абонентів

Vgoru
Автор статті
01 липня 2023 07:39
693
Поширити:

Учора, 30 червня, енергетики полагодили та запустили ще одну трансформаторну підстанцію в Херсоні. Зі світлом – 307 абонентів на вулицях Чайковського, Причальній, провулках Кошовий і Прямий.

Про це повідомляє голова ХОДА Олександр Прокудін.

Розподіл природного газу відновили у 17 будинках. Сьогодні фахівці мають підʼєднати останні дев'ять багатоповерхівок. У Білозерці відновили подачу газу в трьох оселях, ідеться в дописі. Також відкачали понад тисячу тонн води з 24 підвалів та будинків.
 
У мікрорайоні «Корабел» у Херсоні вчора прибрали понад 350 тонн сміття. З Білозерської громади вивезли 56 тонн сміття, з Дарʼївської – 90 тонн, з Калинівської – 3 тонни, повідомляє очільник.

Учора міська рада повідомляла, що в мікрорайоні Корабел відновили газопостачання в 37 багатоповерхівках. Також на Херсонщині з підвалів рятувальники відкачали 13,2 тисячі тонн води.

На вулиці Чайковського в Херсоні немає каналізації. Є тільки вигрібні ями, які все ще затоплені після катастрофи на Каховській ГЕС. Керівник ХМВА Роман Мрочко на пресконференції 29 червня запевнив, що всі необхідні роботи з вивозу сміття і відкачування води ведуться, зокрема й на вулиці Чайковській. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ