Підтримати нас

Елтон Джон замовив собі картину у художника з Херсона

Vgoru
05 грудня 2016 14:39
302
Поширити:

Олександр Жуковський незважаючи на відсутність художньої освіти активно підкорює Україну своїми наївно-щирими роботами.

Окрім звичайних фарб та масел митець використовує у малюванні картин концентрований розчин хлору. Художник не приховує: це небезпечно для здоров’я, але момент, коли на чорному полотні з’являються світлі образи, того вартий. Це своєрідний процес викорінювання похмурості та зла, хоч і ціною особистого здоров’я, інформує на VTVPlus.

Художники - натури чуйні та уважні до дрібниць. І Олександр Жуковський не виняток. Адже оточуючий світ та люди є джерелом натхнення для митця.

Олександр Жуковський говорить: На сьогодні малювати картини задоволення не із дешевих, але без малювання він уже не уявляє свого життя.

Михайло Волков – друг художника, у захваті від можливості побачити та відчути прояв життя й не підробні емоції у роботах митця.

Роботи Олександра Жуковського є по своєму унікальними. Арт – критики митця називають художником – наївістом за майже дитячу відвертість, щирість і наївність показану у його роботах.

Художник – це внутрішній стан душі, цим потрібно жити та йти на самопожертви заради мистецтва. Олександр Жуковський - доказ цьому. Не маючи художньої освіти його роботи підкорюють відомі музеї України.

Як пише на своїй сторінці Олександр Жуковський у facebook.com  Елтон Джон замовив собі картину у художника Херсона.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів