Підтримати нас

Друзів «Вгору» стало більше на півмільйона

31 грудня 2016 03:00
211
Поширити:

В Інтернеті щодня з'являються нові сайти. Але не всі їх чекає успіх. Лише одиниці своїм змістом здатні здобути популярність і визнання користувачів всесвітньої павутини.

Електронна версія газети “Вгору” www.vgoru.org за 11 років зуміла завоювати чимало шанувальників і стати успішним Інтернет-виданням.

У листопаді 2015 року ми оновили дизайн сайту. Стала зручнішою для користувачів рубрикація. Тепер сайт швидше завантажується, кожного дня читачі  можуть ознайомитися з новинами Херсонщини, України і світу.

У рубриці “Запропонувати тему” кожен може описати проблему, яка, на його думку, потребує уваги суспільства й обов'язкового вирішення, або запропонувати тему для газети чи журналістського розслідування, поділитися сканами документів. Також ви можете надсилати для публікації на сайті свої фото та відео (із коротеньким описом) або свою історію, поділитися думками...

Ми зберегли архів газети “Вгору”, де можна ознайомитися з публікаціями за 2004-2015 роки.

Окремої уваги заслуговують “Спецтеми” видання, які ми виділили  для зручності в окреме меню:  “Допомога вимушеним переселенцям”  та “Допомога збройним силам”; “Права людини”;  “Євромайдан”;  “Будуємо Херсонщину разом”.

З моменту оновлення до нас прийшли 500 тисяч відвідувачів.

Серед шанувальників сайту – не лише херсонці. “Вгору” читають і на теренах СНД, і за кордоном. Ми отримуємо відгуки з усього світу, від Норвегії до Австралії.

Зрозуміло, півмільйона відвідувачів – це здорово, але ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І дуже сподіваємося, що наші херсонські читачі допоможуть взяти кордон і 1, і в 2, і в 10 мільйонів. Пишіть нам про своє життя, про цікаві події, про ідеї – адже саме херсонські історії газети “Вгору” здобули такий великий інтерес людей у різних країнах. Пишіть нам – і завдяки www.vgoru.org друзів у Херсонщини і у нас з вами стане ще більше.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ