Підтримати нас

Домашні коти в Херсоні готуються до опалювального сезону

03 вересня 2020 10:14
567
Поширити:

У Херсоні продовжується підготовка до опалювального сезону 2020-2021 років. Зокрема, у Херсонській міськраді проаналізували хід підготовки господарського комплексу.

Це питання розглянули на засіданні комісії з питань підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період, повідомили в прес-службі міськради.

Як доповіли депутатам, на сьогодні підготовка міста до осінньо-зимового періоду проходить, у цілому, нормально. Так, на комунальному підприємстві «Херсонтеплоенерго» з 37 котелень до роботи готові 35 - це 94%. Завершено роботи на 35-ти з 36-ти теплопунктів (97%). Відремонтовано 76,1 км тепломереж (з 88,5 км). Повністю до роботи готові 97% котлів.

Дещо інша ситуація на Херсонській ТЕЦ, де готові до роботи поки 24 теплопункти з 35 і відремонтовано всього 64% ​​теплових мереж. Також члени комісії говорили про підготовку до роботи в умовах холодної погоди житлового фонду міста, водо-каналізаційної системи і таке інше.

Народні обранці поставили теплопоставникам завдання завершити всі роботи до початку опалювального сезону. А почнеться він за умови, коли протягом трьох діб середньодобова температура повітря не перевищуватиме 8 градусів за Цельсієм.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ