Підтримати нас

До Херсону завітала Перша леді України

Автор статті
22 листопада 2017 11:29
797
Поширити:

Сьогодні, 22 листопада, з робочим візитом до  Херсону прибула Перша леді України Марина Порошенко.

Офіційний візит дружини президента розпочався в області з Олешківської гімназії. У навчальному закладі на Марину Порошенко очікували діти з різних класів та різних вікових груп. Із собою вони принесли фото своїх батьків та близьких, які воюють в АТО, щоб разом з дружиною Президента України заповнити «Книгу миру».

«Книга миру» — це національний проект, яка представляє великий альбом, що подорожує від регіонами України. Діти, чиї батьки, брати чи близькі родичі, воюють у зоні АТО, вклеюють туди їх фотографії та пишуть побажання. Перші фото в альбомі належать сім’ї Порошенків. Херсонщина — вже 18 область, де заповнили «Книгу миру».

Також Марина Порошенко та голова Херсонської ОГА Андрій Гордеєв підписали Меморандум про співпрацю, в рамках якого Херсонська область приєднується до національного проекту Благодійного фонду Порошенко «Інклюзивна освіта - рівень свідомості нації».

У графіку Першої леді також заплановано відвідати  Херсонський базовий медичний коледж Херсонської обласної ради та Херсонський державний університет.

${gallery:feb2c326ba16e3115587524e4e3b2515}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ