Підтримати нас

“Для росіян херсонці становлять небезпеку” – Молчанов

Vgoru
Автор статті
31 серпня 2022 11:13
976
Поширити:

Окупанти досі відтягують проведення так званого “референдуму”, бо не хочуть, щоби херсонці безперешкодно пересувалися територію рф та Кримом. Окупантами всі наші громадяни сприймаються, як потенційні “ДРГ” та розвідники.

Про це розповів Володимир Молчанов під час ефіру журналістам Медіаплатформи “Вгору”.

“Серед причин “провалу” так званого “референдуму” на Херсонщині є безпека самої рф. Якщо окупанти приєднають нашу область до росії, то всі херсонці будуть мати змогу безперешкодно виїжджати без блокпостів до рф. Але, на думку загарбників, херсонці є небезпекою. Вони потенційно сприймаються росіянами як організатори диверсійних акцій чи як розвідники в цілому. Тому військове та фсбшне керівництво, наприклад, намагається обмежити присутність херсонців у Криму”, – зазначив політолог. 

Також, він додав, що в цієї “медалі” є інша сторона. Якщо кремль не проведе так званий “плебісцит”, то можуть виникнути проблеми з херсонськими колаборантами: ”Вони сприймуть це, як зраду з боку росіян. Й “ефективність роботи” зрадників впаде, що також не потрібно окупантам”, – додав Молчанов. 

Раніше повідомлялося, що колаборанти продовжують втікати з окупованої території Херсонської та Запорізької областей. Так, уже перейшли на “дистанційку” херсонський гауляйтер кирил стремоусов та запорізький – євген балицький. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ