Підтримати нас

Для жителів Херсонського району відбувся виїзний прийом медиків

01 травня 2024 08:51
115
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Для жителів Херсонського району фахівці відділу профілактики неінфекційних захворювань провели виїзний прийом.

Про це повідомила Херсонська обласна державна адміністрація.

Зазначається, що у рамках консультації понад 60 місцевих жителів мали можливість виміряти тиск, вагу та зріст і визначити індекс маси тіла. Лікарі надали жителям поради щодо правил вимірювання артеріального тиску, здорового харчування та контролю ваги.

Людей із високим артеріальним тиском, лікарі направили до місцевої амбулаторії.

“Також приділили увагу і ментальному здоров’ю населення, у громаді, що потерпає від періодичних обстрілів, це надзвичайно актуально. Спеціалісти провели тренінг із навичок зняття тривожності за допомогою дихальних практик та фізичних вправ”, – додають у ХОВА.

Жителі, які пройшли огляд, отримали друковані матеріали з профілактики неінфекційних захворювань, здорового харчування, фізичної активності та перелік доступних безоплатних скринінгових обстежень для ранньої діагностики онкологічних захворювань.

  • У трьох населених пунктах Бериславського району Херсонської області протягом двох тижнів лікарі мобільної бригади первинної медико-санітарної допомоги консультували місцевих жителів.
  • Нещодавно психіатр, психолог та інфекціоніст проводили прийом у Калинівській, Великоолександрівській, Новорайській та Тягинській громадах Херсонської області протягом трьох днів.
Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ