Підтримати нас

Мобільна бригада лікарів надала медичні консультації близько сотні жителів Херсонщини

Автор статті
24 квітня 2024 10:22
143
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Психіатр, психолог та інфекціоніст проводили прийом у Калинівській, Великоолександрівській, Новорайській та Тягинській громадах Херсонської області протягом трьох днів.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

“Серед звернень місцевих мешканців до психолога - скарги на погіршення сну, депресивні епізоди та тривожність. Це свідчить про необхідність психосоціальної підтримки людей, які живуть в умовах війни”, - йдеться у дописі.

Організувати консультації для жителів громад допомогла ГО “CASERS” та “Український фонд швидкого реагування” за підтримки Державного департаменту США.

  • У медичних закладах на правобережжі Херсонщини працює близько тисячі спеціалістів. В області проходить постійна ротація фахівців, які приїжджають з інших регіонів України.
  • Раніше очільник ОВА казав, що в медичних закладах Херсонщини не вистачає вузькопрофільних спеціалістів, таких як ендокринологи та хірурги. На правобережжі Херсонщини повністю зруйновані 26 закладів охорони здоров’я, 107 – пошкоджені. З них відремонтовано 15 закладів, а 35 – відбудовуються.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ