Підтримати нас

Держпраця перевіряє автомобільні заправні станції Херсонщини

Автор статті
16 вересня 2021 12:00
1,040
Поширити:

Інспектори ГУ Держпраці в Херсонській області позапланово перевіряють автомобільні заправні станції та склади зберігання пального.

У полі зору наглядовців - дотримання вимог законодавства з охорони праці, гігієни праці та з питань оформлення трудових відносин суб’єктів господарювання.

З березня поточного року перевірено близько 60 об'єктів. Серед них автозаправні станції, автогазозаправні пункти та автозаправні комплекси, які належать 27 суб'єктам господарювання.  

В результаті державними інспекторами виявлено 987 порушень, до адмінвідповідальності притягнуто 11 посадовців. До адміністративного суду направлено один позов стосовно заборони виконання робіт підвищеної небезпеки, оскільки вони несли загрозу життю і здоров'ю працівників

Двоє суб'єктів господарювання працювали без дозволів Держпраці, тож відомством направлено відповідні подання до Державної фіскальної служби, щодо позбавлення порушників ліцензій.  

Крім того, разом з міжвідомчою регіональною робочою групою, що створена при  облдержадміністрації, здійснено 292 обстеження автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів. 

Для довідки: Позапланові перевірки автомобільних заправних станцій та складів зберігання пального проводяться згідно із дорученням Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 № 10033/1/1-21 та відповідним дорученням т.в.о. Голови Держпраці.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Фото: Інтернет

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ