Підтримати нас

Депутатка Каховської міськради на Херсонщині достроково склала свої повноваження

Vgoru
Автор статті
13 серпня 2023 14:17
483
Поширити:

Наталія Москаленко, пенсіонерка, депутатка Каховської міської ради Херсонської області від Партії зелених України, достроково припинила свої повноваження.

Про це повідомив Центр журналістських розслідувань.

Фото з особистої сторінки Наталії Москаленко

Таке рішення на підставі її особистої заяви прийняв начальник Каховської міської військової адміністрації Віталій Немерець. 

Він має повноваження очільника МВА відповідно до постанови Верховної Ради України від 10 листопада 2022 року. Сама ж громада з 24 лютого 2022 року перебуває в тимчасовій окупації РФ.

За інформацією з джерел ЦЖР, Наталія Москаленко вирішила добровільно скласти депутатські повноваження через «погіршення стану свого здоров’я, воєнні дії та постійні вибухи в Каховці». 

За словами мешканців міста, Москаленко досі залишається в окупації.

“Вона входила до складу комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, енергоощадження та транспорту Каховської міськради”, – йдеться в дописі.

Нагадуємо, що керівник каховського КП “Комунальне транспортне підприємство” Олександр Литвиненко отримав орден “За мужність” III ступеню.

Національна поліція України повідомила про підозру освітянці Олені Мартиновій в колабораціонізмі. Минулого року вона очолила захоплену росіянами Каховську школу №5. Їй загрожують виправні роботи, або арешт на пів року або ув’язнення до трьох років.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ