Підтримати нас

Депутат Каховської райради ігор дикуха перейшов на бік окупантів і допомагає їм грабувати рибні господарства на Херсонщині

Vgoru
08 квітня 2023 11:32
884
Поширити:

Депутат Каховської районної ради, колишній староста Райського Новокаховської громади та ексдиректор державного Новокаховського рибоводного заводу частикових риб ігор дикуха перейшов на бік окупантів і тепер допомагає російським загарбникам розграбовувати підприємства Херсонщини. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

“Саме дикуха допомагав окупантам грабувати державні установи: добре відомий йому «Новокаховський рибоводний завод частикових риб», який він очолював багато років, і розташований у Голій Пристані «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб». Під керівництвом російських окупантів дикуха разом із юрієм ковальовим вивозив до Криму з обох заводів рибу, призначену для зариблення українських водойм”, – йдеться в дописі.

Наприкінці 2020 року ігоря дикуху обрали депутатом Каховської райради від партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити!» і старостою Райського Новокаховської територіальної громади.

Наприкінці квітня 2022 року колаборант за власним бажанням звільнився з посади старости Райського і виїхав спочатку до Грузії, але потім повернувся до окупованого Криму, де давно живуть його діти. Згодом він перебрався до Генічеська.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ