Підтримати нас

Бульвар Мирний врятували від кіосків

Автор статті
21 травня 2019 12:00
882
Поширити:

Сьогодні, 20 травня, члени Херсонського виконкому проголосували за мораторій щодо будівництва тимчасових споруд на бульварі Мирному.

Тимчасові споруди — це те, що ми звикли називати кіосками, там продають різні товари або продукти.

Нещодавно стало відомо, що комунальне підприємство “Херсонський міський центр земельно-майнових відносин”, яке очолює депутат Херсонської міськради Олена Мазур, готує комплексну схему розміщення тимчасових споруд на бульварі Мирному.

У свою чергу, херсонські активісти обурилися такій ініціативі. За словами голови Громадської ради при міському голові Олександра Мошнягула, на бульварі Мирному необхідно заборонити будувати тимчасові споруди:

“Напередодні засідання виконкому я говорив з міським головою і він запевнив мене, що питання мораторію внесуть у порядок денний засідання. Але з різних джерел надходила інформація, що у цьому проекті можуть знайти недоліки і зняти його з розгляду. А потім з голосу внести проект комплексної схеми, який передбачає побудову тимчасових споруд. Але проект мораторію проголосували і це добре” - зазначив Олександр Мошнягул.

Прийнятий членами виконкому мораторій передбачає безстрокову заборону на встановлення тимчасових споруд на бульварі Мирному. Про це кореспонденту Вгору розповів виконуючий обов’язків директора департаменту містобудування та землекористування Максим Ващук:

“Виконком висловив свою позицію цією забороною. Тепер місцеві виконавчі органи не можуть планувати будівництво жодних тимчасових споруд на бульварі Мирному.” - підкреслив Максим Ващук.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ