Підтримати нас

Будні херсонських рятувальників

Автор статті
24 липня 2020 08:27
682
Поширити:

За добу, 23 липня, пожежники отримали 20 викликів про загоряння на відкритих територіях. Загальна площа гасіння склала 4,56 га.

Також, за повідомленнями ГУ ДСНС України в Херсонській області, 22 липня за межами села Заводівка Горностаївського району виявлено 2 снаряди схожих на мінометні міни калібру 82 мм часів Другої світової. А 23 липня в Чаплинському районі за межами села Григорівка під час земельних робіт виявили мінометну міну калібру 50 мм. Групою піротехнічних робіт  загону  обласної ДСНС вибухонебезпечні предмети  знищено.

Згоріло сіно, згоріла й хата

23 липня о 15:37 на номер Служби порятунку «101» з охорони Голопристанського району надійшло повідомлення, що в селі Вільна Дружина сталася пожежа у господарчій споруді. Після прибуття рятувальники побачили, що у ній  горить сіно. Ліквідувати загоряння вдалось о 20:30 на площі 18 кв.м.

Вогнем знищено 9 тонн сіна та саму споруду. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати  будівлі  поруч. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники загасили пожежу у покинутого будинку

А сьогодні, 24 липня, о 03:35 на номер Служби «101» смт Горностаївка надійшло повідомлення про загоряння будинку по вул. Сонячній. По прибуттю рятувальників вогнем був охоплений покинутий будинок.

Ліквідувати пожежу вдалось о 06:40. Площа пожежі склала 30 кв.м. Причина загоряння встановлюється.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ