Підтримати нас

Будь-який рух обмежується окупантами, світла немає. Ситуація у Високопільській громаді (ОНОВЛЕНО)

Vgoru
18 березня 2022 09:50
1,566
Поширити:

Про те, що відбувається у Високопільській громаді, повідомив Юрій Самохвалов, адміністратор групи "Високопільська громада" у Фейсбук.

Він написав, що окупанти забороняють лагодити електромережу. Тому 18 березня очікувати відновлення електропостачання не варто.

"Високопілля, Ольгине, Іванівка, Архангельське, Князівка, Мала Шестерня перебувають під повним контролем окупаційних військ", - повідомив Самохвалов.

За неперевіреною інформацією, є заміновані шляхи. На виїздах стоять російські блок-пости. Виїхати за межі громади неможливо.

ОНОВЛЕНО:

За інформацією від Юрія Самохвалова, роботи з відновлення електричної мережі розпочались. Ніч пройшла спокійно, але ворог укріплюється на захопленій території.

Також російські окупанти встановлюють свої правила: необхідно пов'язати білу ганчірку на лівій руці або бокове дзеркало, якщо це транспорт, перед тим, як пересуватись населеними пунктами громади.

Є інформація, що залізничні колії заміновані. Також Самохвалов пише, що жителям варто уникати степових доріг та стежок при пересуванні.

Фото з архіву "Вгору"

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ