Підтримати нас

Боєць «Київської Русі» загинув у тилу

20 листопада 2015 11:02
706
Поширити:

У червні цього року у Генічеському районі загинув молодий боєць 11 батальйону “Київська Русь”, який повернувся з зони АТО на ротацію, Сергій Грищук. 

Загинув, як стверджує військова прокуратура, від руки товариша по службі. Захисники кажуть, що обвинувачений Олександр П. просто дав ляпаса п’яному підлеглому, а через 3 дні той ... помер у лікарні від черепно-мозкової травми. У четвер, 12 листопада, в Генічеському районному суді відбулося засідання у цій справі.

Усі викликані на суд свідки стверджували, що моменту побиття не бачили. Ляпас, за їхніми словами, міг бути. Але тільки для того, щоб привести п’яного солдата до тями. Пив він, нібито, багато і часто. І не хотів виконувати накази командирів. 24 червня Олександр П. був старшим в їдальні. На його наказ мити підлогу покійний Сергій Грищук відреагував не одразу.

Товариші по службі впевнені, що обвинувачений нікого не вбивав, хоча один із них свідчив на допитах, що Олександр П. бив інших солдатів. Правда, на суді боєць від своїх свідчень відмовився. Сказав, що мав з обвинуваченим конфлікт і просто вирішив йому помститися.

Захисники Олександра кажуть: немає жодного свідка того, що саме він убив Грищука. Олександр П., до речі, на фронт пішов добровольцем. До війни він працював таксистом. Вдома, в Одеській області, його чекають дружина і троє неповнолітніх дітей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів