Підтримати нас

Біля КПВВ "Чонгар" влада "зачистила" нелегальних перевізників

Автор статті
13 грудня 2019 08:30
766
Поширити:

Сьогодні вранці у Генічеському районі розпочався черговий рейд по виявленню нелегальних перевізників, в якому прийняли участь представники райдержадміністрації на чолі з Андрієм Онищенко, співробітники Укртрансбезпеки, поліції, податківці та інші.

Про це повідомляє Новий Візит.

Перевірки перевізників почалися біля КПВВ “Чонгар” на межі з окупованим Кримом. Його участники зупиняли всі транспортні засоби, які везли пасажирів до контрольно-пропускного пункту.

“Для нас нема своїх чи чужих. Всі рівні. Якщо порушуєш закон – будеш відповідати. Тільки легалізація і сплата податків. Іншого виходу вже не буде“, – зазначив голова Генічеської райдержадміністрації Андрій Онищенко.

Слід зазначити, що більшість таксистів вже мали пакети документів для підприємництва і перевезення пасажирів або знаходилися в стадії оформлення. Позитивний результат з легалізації цього виду діяльності в порівнянням з першими рейдами відзначили і представники Укртрансбезпеки.

Крім перевірок шла роз’яснювальна робота по порядку оформлення підприємництва і отримання ліцензії.

Але на тих водіїв, які нелегально перевозили пасажирів, складали протоколи для притягнення їх до відповідальності.

“Я вже одного разу був оштрафований на 17 тисяч гривень. Після цього вирішив, що досить їздити нелегально і оформився. Тепер спокійно працюю“, – розповів “Новому Візиту” мешканець Генічеського району, який привіз пасажирів до КПВВ “Чонгар” і не мав проблем з контролюючими органами.

Рейди по виявленню нелегальних перевізників у Генічеському районі будуть продовжуватися й надалі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ