Підтримати нас

Бібліотека Гончара поповнилась інформаційним терміналом

Автор статті
26 вересня 2019 13:03
738
Поширити:

Введення в роботу такого інформаційного термінала, а згодом – і мобільного додатку «Безпечна громада», дозволить херсонцям забути про черги, знизить кількість «нецільових» звернень, виключить неефективну комунікацію, збереже час держпрацівників.

Ініціативу їх встановлення впроваджує Українська фундація правової допомоги (УФПД) за підтримки Програми «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження». Головне завдання термінала – забезпечення ефективної комунікації між владою та населенням, спрощення системи доступу до інформації та процедури звернення до органів місцевого самоврядування.

Інформаційний термінал надаватиме доступ до найбільш запитуваних сервісів та послуг установ Херсона, які зараз розпорошені по різних ресурсах в мережі Інтернет, виконуватиме консультативно-інформаційну функцію. Меню включатиме розділи: «Довідник містянина», «Записатися на прийом», «Звернення до органів влади», «Мій депутат», «Мій дільничий», «Сервіси ОМС», «Новини громади», «Інформація про права», «Туристичний путівник» тощо.

Це – пілотний проект, право на його впровадження виграли поки що тільки 5 громад України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ