Підтримати нас

Бериславські поліцейські провели відпрацювання ринку в с. Веселе

Автор статті
22 лютого 2020 05:00
664
Поширити:

За ініціативою керівництва Бериславського відділу поліції працівники підрозділу провели профілактичне відпрацювання відомого серед далекобійників придорожнього ринку «Старт» у с. Веселе.

Поліцейські розділилися на дві групи. Дільничні офіцери поліції зайшли в ринок з головного входу, а працівники сектору реагування – з другорядного. Ефект несподіванки спрацював і поліцейські загалом виявили та вилучили понад 60 літрів саморобних коньяку, горілки та вина. Наразі збираються необхідні матеріали для притягнення правопорушників до відповідальності.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліція Херсонщини інформує, що відповідно з вимогами ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення за роздрібну або оптову торгівлю алкогольними напоями чи тютюновими виробами без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку, а так само за торгівлю пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами з рук передбачена відповідальність у вигляді штрафу в сумі від 3400 до 10200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ