Підтримати нас

Аварійність на дорогах Херсонщини

Автор статті
13 серпня 2016 02:04
619
Поширити:

Основними причинами дорожньо-транспортних пригод на Херсонщині залишаються перевищення безпечної швидкості руху, керування транспортними засобами в нетверезому стані, порушення пішоходами Правил дорожнього руху.

Протягом 7 місяців поточного poку нa тepитopії Xepcoнcькoї oблacті зapeєcтpoвaнo 400 дорожньо-транспортних пригод з пocтpaждaлими. Bнacлідoк aвapій 512 чoлoвік oтpимaли тpaвми та 47 громадян загинули.

Так, цьогоріч найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод були скоєні внаслідок перевищення водіями безпечної швидкості руху – 103 аварії, в яких 20 людей загинули та 132 травмовано.

Через керування автотранспортом водіями у нетверезому стані сталися ще 42 дорожні пригоди, внаслідок яких 3 людини загинули, а 52 травмовано.

З вини пішоходів сталися 26 дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 людини загинули та 22 травмовано.

За участю дітей трапилися 73 дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули 5 неповнолітніх та ще 83 травмовано. Слід зазначити, що переважна кількість загиблих і травмованих дітей були пасажирами транспортних засобів.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області нагадує, що лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху, уважність, обережність та дисциплінованість є запорукою безпеки на дорозі та дозволять уникнути аварій.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ