Підтримати нас

Армія РФ атакувала 12 населених пунктів Херсонщини, є загибла та поранені

10 липня 2024 08:56
213
Поширити:
згоріла лампочка
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 7 липня 2024 року

Упродовж 9 липня російські військові атакували Херсон, Дніпровське, Кізомис, Берислав, Станіслав, Антонівку, Токарівку, Широку Балку, Садове, Тягинку, Золоту Балку та Ольгівку Херсонської області.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Через російську агресію 1 людина загинула, 4 – отримали поранення.

Окупаційні війська поцілили в навчальний заклад і багатоповерхівку. Пошкоджені гаражне приміщення, автомобіль та 18 приватних будинків.

За інформацією начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, армія РФ 15 разів обстріляла населені пункти Херсонської громади. Унаслідок цього пошкоджені 21 приватний будинок, освітній заклад, гараж та службове авто.

Голова Бериславської РВА Володимир Літвінов повідомив, що військові РФ завдали авіаудару по Тягинці, Львовому та Ольгівці. Поцілили в навчальний заклад і фермерське господарство.

  • 9 липня окупаційні війська вдруге за день атакували Кізомис Херсонської області. Унаслідок скидання вибухівки з дрона поранення отримав 34-річний місцевий житель. Раніше російські військові завдали удару по Кізомису Херсонської області. Унаслідок цього загинув літній чоловік. 
  • Цього ж дня в Херсоні під обстріл російських військових потрапив 49-річний чоловік. Він звернувся до лікарні самостійно.Також у місті російські військові з безпілотника атакували двох чоловіків 49 та 58 років. 
  • Після обіду армія РФ атакувала Станіслав Херсонської області, поранення отримала місцева жителька.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів