Підтримати нас

45 людей долучилося до корисно-суспільних робіт: який вигляд має аеропорт “Херсон”

Автор статті
11 квітня 2024 19:56
533
Поширити:
Фото: міжнародний аеропорт "Херсон"

На початку цього року та у 2024 році – 45 людей брало участь в суспільно-корисних роботах, у тому числі 5 осіб з інвалідністю, на території міжнародного аеропорту “Херсон”.

Про це повідомила Медіаплатформі “Вгору” в.о. директора Херсонського обласного центру зайнятості Світлана Ширяєва.

Фото зі сторінки міжнародного аеропорту "Херсон"

За 2023 рік їм виплатили близько 754 тисяч гривень, у цьому році – близько 122 тисяч гривень, інформує Ширяєва.

Наразі знову планують розбирати завали. Охочим пропонують звернутися на гарячу лінію Херсонського центру зайнятості: +38066 336 84 23.

“Це може бути безробітна особа, яка перебуває на обліку в центрі зайнятості, або внутрішньо переміщена особа, яка мала страховий стаж”, – додала в.о. директора.

Також вона зазначила, що допомогу в цей період не нараховують, тому що є заробітна плата. Однак після закінчення суспільно-корисних робіт, вони повертаються на обліки й продовжується виплата допомоги по безробіттю.

Фото зі сторінки міжнародного аеропорту "Херсон"

  • Під час повномасштабного вторгнення та окупації Херсонщини російські військові захопили аеропорт. Вони намагалися використати це місце як плацдарм для подальшого наступу на інші регіони України. На його території розміщувалася військова техніка, зберігалися снаряди та боєприпаси.
  • Через бойові дії повністю зруйновано аеровокзал, пошкоджено оновлену злітно-посадкову смугу, перон, російські окупанти вкрали коштовну навігаційну та аеродромну техніку.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ