Підтримати нас

26 травня для херсонських школярів пролунає останній дзвоник

25 травня 2017 08:00
604
Поширити:

26 травня  в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунає «останній дзвоник». Урочисті заходи відбудуться за участі батьків,  громадських організацій, депутатів міської та селищних рад.

У 2016/2017 навчальному році у 59 загальноосвітніх навчальних закладах здобували освіту 32151 учень, із них випускників 9 класів – 2600,  11-х класів – 1800 осіб.

Попереду державна підсумкова атестація. Для дев’ятикласників пройде  з 29 травня по 9 червня з трьох предметів (української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу). Випускники 11-х класів складатимуть державну підсумкову атестацію з української мови (обов’язковий предмет), математики або історії України (на вибір) та ще одного предмета за власним вибором (іноземна мова, біологія, географія, фізика, хімія). Іспити будуть  проводитися у формі зовнішнього незалежного оцінювання в терміни  з 23 травня по 16 червня.

30 травня о 9.30 творчі колективи закладів освіти перед будівлею міської ради проведуть флеш-моб «Ура! Канікули!».  Метою заходу є залучення дітей та підлітків до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рухової активності учнів під час літніх канікул, зміцнення здоров’я та організація активного дозвілля, зниження рівня злочинності та тютюнопаління, зосередження уваги батьків на негативному впливові небажаної інформаційної продукції на дітей. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ