Підтримати нас

10 святкових коктейлів із шампанського на Різдво

06 січня 2018 15:57
248
Поширити:

У пору зимових святкових днів слід звернути увагу на вишукані коктейлі з ігристого напою. Британське видання назвало топ-10 кращих коктейлів на основі шампанського.

1. Класичний коктейль

Покладіть кубик цукру на дно келиха і додайте 3-4 краплі біттера. Налийте коньяк, щоб він покрив цукор, після чого долийте холодного шампанського. Прикрасьте часточкою апельсина.

2. Кардинал

Збийте в блендері 50 грам полуниці та 200 грам малини, після чого пропустіть суміш через сито. Видавіть сік лимона і додайте трохи цукрової пудри. Залиште суміш настоятися протягом години. Після чого візьміть келих і додайте 2-3 столові ложки суміші. Долийте шампанського.

3. Французький 75

Покладіть в шейкер трохи колотого льоду. Додайте 40 мл джину, 20 мл цукрового сиропу і добре струсіть. Подавайте коктейль з часточкою лимона.Коктейль із шампанського вина

4. Життя Райлі

Покладіть кубик цукру на дно келиха і додайте кілька крапель біттера. Налийте 20 мл бурбона і залийте холодним шампанським. Прикрасьте коктейльною вишнею.

5. Полуденна смерть

Простий рецепт, але бездоганний смак: налийте в келих 30 мл. абсенту і додайте холодного шампанського.

6. Джулеп з шампанським

Покладіть кубик цукру і 6-8 листків м'яти в охолоджений келих. Розітріть листя з цукром, поки вони не пустять сік. Додайте в келих льоду і налийте 60 мл бурбона. Долийте шампанське і прикрасьте листям м'яти.

7. Чорний оксамит

Наполовину наповніть келих шампанським і додайте темне пиво Гіннес.

8. Іскристий

Додайте 25 мл горілки і 15 мл напою з бузини в шейкер з льодом. Гарненько струсніть і вилийте суміш у келих. Додайте холодне шампанське і подавайте коктейль з часточкою лимона.

9. Фламінго

Налийте 20 мл горілки і 20 мл Кампарі в шейкер з льодом. Струшуйте, поки руки не відчують холод. Вилийте суміш в келих і долийте шампанського. Прикрасити часточкою апельсина.

10. Любов Канар Дюшен

Налийте 15 мл малинового лікеру і 15 мл червоного кюрасао в шейкер з льодом. Струшуйте, поки шейкер не стане холодним. Вилийте суміш в келих і долийте шампанське Канар Дюшен Брют.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів