Підтримати нас

ЗСУ знищили 90 військових рф та чергову баржу окупантів

Vgoru
Автор статті
20 вересня 2022 06:37
778
Поширити:

Українські війська поповнили підводний флот окупантів черговою баржею, на якій вони намагалися перевезти техніку, озброєння та особовий склад через Дніпро.

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”. 

“Спроби налаштування альтернативної переправи через Дніпро, у районі Нової Каховки та Козацького, успіху не мали. Наведення переправи не витримало вогневого контролю й зупинилося. Баржа, завантажена озброєнням, технікою та особовим складом, потрапивши під вогневе ураження, поповнила підводний флот окупантів”, – йдеться в повідомленні. 

Водночас українські артилеристи виконали понад 260 вогневих завдань. Завдали удари по зосередженню живої сили та техніки ворога в Бериславському, Генічеському, Каховському та Херсонському районах, по мостах та альтернативних переправах. 

За минулу добу ЗСУ скоротили російську армію на 90 військових, 3 танки, 8 одиниць автоброньованої техніки, 3 гаубиці “Мста-Б” та “Мста-С”, 4 самохідних “Акації”, 2 самохідні гармати “Гіацинт-С”, 6 реактивних систем залпового вогню “Град” та склад боєприпасів у Правдиному. 

Нагадаємо, що раніше російські диверсанти намагалися зайти в тил українських позицій у районі селища Архангельське на Херсонщині, але безрезультатно.     

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ