Підтримати нас

ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту

Vgoru
Автор статті
14 серпня 2022 09:46
1,413
Поширити:

Сьогодні ЗСУ взяли під повний вогневий контроль усі логістичні шляхи російських військових на Херсонщині. Жоден із мостів через Дніпро непридатний для перевезення важкої військової техніки, або боєприпасів. росіяни використовують понтонні переправи, але це не вирішує їхніх проблем.

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

За його словами, військове командування рф боїться, що в будь-який час може початись більш активна фаза деокупації Херсонщини. У цьому випадку вони не зможуть оперативно евакуюватися з Херсона. 

“Тому частина військового керівництва переїхала на позиції на лівому березі Дніпра. Але їх місцеперебування нашим ЗСУ відомо, тому це ненадовго. І якщо військове керівництво пішло на цей шлях, то все не так добре, як вони розповідають” – каже пан Юрій. 

Він зазначає, що російських солдатів у Херсоні дуже багато. Це росгвардійці та ФСБ.  Успіхи ЗСУ та знищення логістики впливає на їх моральний стан. 

“Вони дуже нервують і це бачить усе місто. На жаль, вони “відриваються” на населенні, вночі знову були обшуки. Майже кожної ночі таке відбувається. Військові РФ шукають учасників руху спротиву, партизан та осіб, які повідомляють про рух їх техніки та місце розташування їх керівництва. Вони навіть готові сплачувати грошову винагороду містянам, які б повідомляли будь-яку інформацію про таких людей” – додав Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ