Підтримати нас

Жителям Херсона надходять повідомлення з закликом евакуюватись на лівий берег Дніпра

Vgoru
19 жовтня 2022 07:39
630
Поширити:

Окупаційна вдала Херсонщини розсилає жителям обласного центру повідомлення з закликом терміново евакуюватись на лівий берег Дніпра.

Про це пише Суспільне. 

"Зранку на російські номери прийшли повідомлення про термінову евакуацію. Я трохи переживаю, тому що не буду виїжджати, навіть якщо Херсон будуть рівняти із землею. Але я переживаю, щоб не вивозили силою на територію РФ. Ми їхати нікуди не збираємося", — розповіла херсонка Ганна.

Про те, що жителі Херсона налаштовані залишатися у місті, розповіла Суспільному і голова Херсонської військової адміністрації Галина Лугова.

"Я спілкувалася з жителями міста Херсона з приводу цього. Ніхто нікуди не планує виїздити, тому що Херсон — це Україна.У кожного є житло, своя оселя і своя родина. Всі налаштовані залишатися у місті", — сказала Лугова.

Також вона прокоментувала заяви окупантів стосовно можливого підриву Каховської ГЕС.

"Це абсолютний абсурд. І все це робиться колаборантами і окупантами задля нагнітання всієї цієї ситуації. Люди в це не вірять. Якщо це і може гіпотетично відбутися, то це може відбутися з провокативних дій колаборантів і окупантів", — голова Херсонської МВА.

російські пропагандистські змі опублікували звернення колаборанта володимира сальда. У ньому він заявив про "переселення" жителів тимчасово окупованої території Херсонщини на лівий берег Дніпра або до росії.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів