Підтримати нас

Залишилися без їжі та води: окупанти втікають через Дніпро на викрадених човнах - Розвідка

Vgoru
Автор статті
16 вересня 2022 11:23
1,007
Поширити:

Підрозділи окупантів у Херсонській області не можуть забезпечити себе питною водою та тікають через Дніпро на вкрадених моторних човнах.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

За інформацією відомства, загарбники відрізані від постачання і не можуть забезпечити себе питною водою. У противника також є проблеми з їжею та боєприпасами.

Зокрема, командування десантно-штурмового підрозділу повітряно-десантних військ зс рф, який розташований неподалік Каховки, більше не може забезпечувати особовий склад на передових позиціях питною водою та боєприпасами.

Місцеві відмовляються допомагати окупантам із продовольством, навіть під примусом, зазначили в ГУР. Хоч якось поповнювати запаси води й боєкомплекту загарбникам вдається тільки вночі, цивільним автотранспортом, який вони викрадають у найближчих населених пунктах. 

Також поблизу поромної переправи через Дніпро зафіксували появу кількох груп неозброєних російських солдатів по 10-20 осіб. Ці військовослужбовці відмовилися брати участь у бойових діях.

"У підсумку командири підрозділів зняли їх з усіх видів постачання, вилучили зброю та відпустили "на вільні хліби". Вони змушені жебракувати в місцевих мешканців і шукають можливості повернутися додому", – повідомили в українській розвідці.

Раніше повідомлялося, що наші ракетно-артилерійські підрозділи знищили п'ять понтонних переправ біля Дар'ївки, Садового, Нової Каховки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ