Підтримати нас

За вихідні дні ювенальні поліцейські розшукали 7 неповнолітніх, які втекли з домівок погуляти

Автор статті
13 квітня 2020 14:00
657
Поширити:

Упродовж вихідних днів працівники поліції розшукали 7 неповнолітніх, які втекли з домівок. Всі з однієї причини – через бажання погуляти. Дітей ювенальні поліцейські знайшли упродовж доби і повернули рідним.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В одному з сіл поблизу міста Нова Каховка мати розшукувала свого 17-річного сина. Жінка повідомила поліцейським, що син ще дві доби тому пішов з дому і не повернувся. Раніше він теж міг іти з дому на ніч, але завжди повертався. Цього ж разу він не відповідав на її телефонні дзвінки. Інспектори перевірили коло спілкування неповнолітнього і знайшли його вдома у друга. Хлопець пояснив, що вже майже повнолітній, тому не вважає за потрібне повідомляти матері про своє місцезнаходження. З юнаком поліцейські провели профілактичну бесіду та провели його додому, де передали стурбованій матері.

У Дніпровському районі міста Херсона зникла 17-річна дівчина. Її мати розповіла поліцейським, що донька пішла на прогулянку і ввечері не повернулася. До цього в родині мав місце невеликий конфлікт. В першу чергу працівники поліції поспілкувалися з друзями дівчини, які допомогли у її пошуках. Через кілька годин інспектори знайшли неповнолітню вдома у її подруги. Зі школяркою було все добре. Вона пояснила, що після сварки з рідними вирішила деякий час побути подалі від них. Дівчина повернулася додому.

А в одному з сіл Голопристанського району з дитячого будинку сімейного типу втекли 5 вихованців віком від 12 до 17 років. Всі діти зі складною долею. Працівники  поліції встановили їх місцезнаходження приблизно опівночі. Вони знаходилися в будинку знайомих. Діти пояснили, що гуляли допізна, а потім не схотіли повертатися додому, тому пішли до знайомих. Після проведення профілактичних бесід з неповнолітніми та їх батьками діти повернулися додому. Про подію поліцейські повідомили відповідні служби для належного реагування, з’ясування обстановки в родині та ставлення батьків до прийомних дітей, щоб не допустити виникнення подібних випадків в подальшому.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ