Підтримати нас

Як працює на відстані Скадовський міський голова

Vgoru
Автор статті
19 квітня 2022 13:32
710
Поширити:

Очільник Скадовська Олександр Яковлєв, який був змушений поїхати зі свого міста з міркувань безпеки, зараз працює дистанційно. Необхідні для цього речі - інтернет, електронний підпис, електронна печатка у нього є.

Про це повідомляє Суспільне.

Основна його робота зараз - це підписання фінансових документів, розпоряджень, договорів, які необхідні для роботи міста, говорить Олександр Яковлєв.

"Комунальні служби міські всі працюють максимально в штатному режимі, наскільки це можливо. Сміття, вода, в місті прибирають. Там є заступники, вся робота налагоджена. Звісно, виникають якісь питання. Але, як правило, заступники можуть вирішити їх на місці", - каже міський голова.

Мер Скадовська говорить - щодня йому пишуть та телефонують містяни для вирішення проблемних питань.

"Це переважно питання соцзахисту, нарахування допомоги, субсидій, інших виплат. Ситуація в Скадовську зараз більш менш, якщо порівнювати з іншими окупованими містами чи де йдуть бойові дії. У нас бойових дій немає. Але якщо порівнювати з нормальним життям, то ситуація, звісно, критична. Тому що немає готівки в банкоматах, не всі магазини продають безготівково, не всі продукти є в наявності. Ціни також суттєво зросли на певні продукти. Люди втратили доходи - це теж є критичним для багатьох", - говорить Олександр Яковлєв.

Щодо ліків, то за словами міського голови, проблему намагаються вирішувати волонтери, яким вдається передати деякі медикаменти. Люди зі Скадовська продовжують виїжджати. Точну кількість Олександр Яковлєв назвати не може, але говорить, що люди їдуть з міста щодня.

"Працівники міської влади працюють дистанційно. У міськраді нікого немає, оскільки там вивісили російські прапори. Люди створили декілька робочих місць в інших установах", - каже міський голова Скадовська.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ