Підтримати нас

Виставка «Future-In-The-Past Museum»: понад 30 учасників у різних жанрах

Автор статті
16 жовтня 2020 07:33
767
Поширити:

Завтра, у суботу, 17 жовтня, у херсонському Urban CADі буде відкрито виставку «Future-In-The-Past Museum». 

Організатори події так розповідають про неї у соцмережах: “Виставка, якої ми так довго чекали. Яку ми довго створювали. Виставка про наболіле - про те, як може змінюватися індустріальний простір, коли колишнє виробництво вже не є актуальним.

Арт-ревіталізація – термін давно нам знайомий; ми наполегливо продовжуємо розкривати культурні та мистецькі перспективи пост-індустріальних просторів, створювати для них новий наратив. Та цього разу ми спробуємо піти трохи далі. Ми не лише досліджуємо пост-індустріальний простір, збираємо артефакти й історії, надихаємося ними, переосмислюємо – ми намагаємося зазирнути у майбутнє, сховане у минулому. Наші думки, наші мистецькі висловлювання потрапляють у те, що ми назвали «Future-In-The-Past Museum», адже музеєфікація – доволі чесний спосіб взаємодії з часом, з простором, з собою. Ти начебто залишаєш собі можливість повернутися і ще раз поглянути на те, що сьогодні здається актуальним”.

Більше 20 авторів. Понад 30 учасників у різних жанрах мистецтва - від традиційного живопису до інсталяцій, від анімації за 3 години - до сайт-специфік перформансу.

Відкриття: 17 жовтня 2020 о 12.00

Кураторські екскурсії:

  • 17 жовтня: 12.00, 14.00
  • 18 жовтня: 12.00, 14.00

У перервах - дискусії, спілкування з художниками, вільна творчість у пост-індустріальному просторі.

Вхід вільний, згідно з карантинними вимогами - у масках.

Виставка є фінальним заходом проєкту «Пост-індустріальна спадщина як мистецтво», який реалізується ГО ЦКР "Тотем" за підтримки HBCE Grant Program / Програма ґрантів НВСЕ.

Організація HBCE заснована істориком та меценатом Гаральдом Біндером, спрямована на підтримку міждисциплінарних проєктів культури, мистецтва і освіти та сприяє сталому розвитку цих напрямів в Україні. Одним з основних завдань HBCE є підтримка формування інституції сучасного мистецтва “Арт Центр Фабрика Повидла” у Львові.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ