Підтримати нас

У Новій Каховці половина колективу ясел-садка стали колаборантами

Vgoru
Автор статті
03 вересня 2022 10:50
856
Поширити:

У новокаховському яслах-садку “Івонька” половина співробітників перейшла на бік окупантів. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

“19 співробітників ясел-садка №18 “Івонька” в Новій Каховці на Херсонщині, перейшли на бік окупантів. Це майже половина колективу закладу”, – йдеться в повідомленні.

Співпрацюють з окупантами: практичний психолог закладу ганна дука, виховательки ганна компанієць, ольша мамєєва, лілія архипова, людмила андрусенко, помічниця вихователя ясельної групи олена литвиненко, завідувачка господарства людмила чеснокова, слюсар-електрик віталій артюх та працівниця кухні надія гоменюк. 

«Очолила» захоплений окупантами заклад валентина камінська. Вона раніше працювала вихователем-методистом садка та займалася нелегальною фермерською діяльністю в селищі Тополівці. Також колаборантка постійно торгувала на стихійних ринках Нової Каховки, не сплачуючи жодних податків. 

Нагадаємо, що вчора, 2 вересня, український уряд запровадив санкції проти “освітніх закладів” на окупованих територіях, які організовують навчальний процес “за стандартами рф”. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ