Підтримати нас

У Херсоні “найбільший флагшток”, встановлений до Дня Незалежності, впав і розчавив автівку. ФОТО

Автор статті
20 серпня 2021 08:05
1,265
Поширити:

Установка так званих "найбільших флагштоків" з державними прапорами України - задумка Офісу Президента, яку у всіх регіонах реалізують в ознаменування 30-ї річниці Дня Незалежності.

Цей проєкт викликає неоднозначні думки в громадян. Зокрема, багатьох дивують воістину захмарні суми, які витрачаються на відповідні роботи. У деяких обласних центрах "флагшточний" кошторис обчислюється в десятки мільйонів гривень.

Не є винятком і Херсон. Тут впродовж декількох місяців споруджували флагшток. Конструкцію створили беззварювальним способом, усі з'єднання тримаються на заклепках. Таким же способом споруджені й відомі Аджигольські маяки поблизу Херсона.

Флагшток встановили неподалік від обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара. Хоча поруч вже давно стоїть схожа споруда з величезним державним прапором, де регулярно відбуваються різноманітні урочисті заходи.

Але справжнім апофеозом цього пафосу і нерозумної витрати коштів став ексцес, який трапився сьогодні. Як повідомляють очевидці, той самий флагшток у Херсоні біля “гончарівки” звалився і буквально в коржик зім'яв автомобіль "Лексус", припаркований поруч.

Цією інформацією ділилися користувачі у соціальних мережах. 

Виникає два питання. Хто відповість за завдану шкоду і що стане з конструкцією, яку необхідно звести до свята? Адже День Незалежності - всього лише через чотири дні!

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Фото з соцмереж

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ