Підтримати нас

У березні на Херсонщині можна буде придбати права оренди на 14 земельних ділянок

Автор статті
03 березня 2018 03:02
660
Поширити:

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області склали перелік земельних ділянок, права оренди на які виставляються на торги у березні. 

До нього увійшли 14 земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства, а також сінокосіння і випасання худоби. Загальна площа землі, яку планують передати в оренду за результати торгів, склала понад 450,4 га.

Розташовані земельні ділянки у 7 районах Херсонщини. Зокрема, в Іванівському районі для оренди пропонуються 5 ділянок загальною площею близько 79,9 га,  по 2 земельні ділянки – у Білозерському (125,6 га), Нижньосірогозькому (92,1 га) та Скадовському (41,1 га), по одній – у Каховському (69,7 га) та Олешківському (31,5 га) районах.

Загальний стартовий розмір річної орендної плати становить понад 558 тис. гривень. Стартова відсоткова ставка – 8% від нормативної грошової оцінки землі.

Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі аукціону.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ