Підтримати нас

Суд зобов’язав аргентинського радіоведучого запрошувати на ефіри феміністок

Автор статті
27 грудня 2018 16:24
749
Поширити:

Суд звинуватив ведучого аргентинської радіостанції Radio 10 Анхеля Етчекопара в сексизмі та мізогінії й зобов'язав його запрошувати на ефіри феміністок.

Протягом п'яти місяців Етчекопар повинен щотижня в ефірі спілкуватися з феміністками, не перебивати їх протягом десяти хвилин і не критикувати після того, як вони завершать свій виступ, повідомляє "ВВС Україна".

Раніше у своїй передачі чоловік нерідко називав феміністок "фемінацистками" і "жахливими людьми". Прокурори звинуватили Етчекопара в ґендерній дискримінації та мізогінії, зокрема в "нешанобливих, образливих і дискримінаційних" випадах на адресу жінок.

Радіоведучий, проте, зміг переконати слідчих у готовності змінити свою поведінку. Суддя погодилася встановити для чоловіка випробувальний термін замість повноцінного покарання.

Прокурори нададуть Анхелю Етчекопару перелік імен експерток з питань ґендера, яких він зможе запросити до себе на програму. Окрім того, ведучого Radio 10 зобов'язали протягом року уникати дискримінаційних висловлювань, а також робити благодійні внески на користь католицької організації. Якщо він порушить умови угоди зі слідством, справу проти нього поновлять.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ