Підтримати нас

Стрілянина в прес клубі “Новий День”. Деталі від очевидця

Автор статті
18 січня 2019 11:59
978
Поширити:

Під час прес-конференції у прес-клубі “Новий День” сьогодні, 18 січня, о 12:37 сталася стрілянина.

Спочатку прес-конференцію про  порушення правил перевезень пасажирів планували провести в приміщенні Херсонської міськради, але через повідомлення про замінування її перенесли до прес-клубу “Нового Дня”.

Зі слів очевидця подій, фотокореспондента Олександра Корнякова, на цій прес-конференції представники автоперевізних організацій з Одеси збиралися розповісти про побори на херсонській автостанції “Юг”.

“Одесити хотіли  розповісти про те, як Ігор Пастух вимагав від перевізників автостанції “Юг” дві третини від загального прибутку. В них начебто були задокументовані докази, але до них справа не дійшла. Десь за 10 хвилин після початку почалася сутичка біля дверей кімнати, де ми зібралися. До нас хотіли увірватися Кирил Стрємоусов зі своєю бандою, але одесити намагалися не впустити їх. Хтось розпилив сльозогінний газ. Згодом  сутичка  почала вщухати, і всі трохи заспокоїлися. Але раптом знову почулися крики і пролунало 5 пострілів”. - ділиться Олександр Корняков деталями події.

Також Олександр розповів, що бачив, як на початку конференції Кирил Стрємоусов під вікнами приміщення “Новго Дня” збирався з іншими молодиками спортивної статури.

Дізнатися про подробиці стрілянини від правоохоронців не вдалося: речниця Головного управління нацполіції в Херсонській області Ірина Атаманенко на дзвінки не відповідала. Утім, на своєму сайті поліція повідомляє про те, що наразі тривають слідчі дії.

На знімках: У прес-клубі “Новий День”; продірявлена кулею шибка.

Відео взято з прес-клубу “Новий День“.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ