Підтримати нас

Стали відомі подробиці катувань полковника поліції Віталія Лапчука, якого вбили росіяни

Vgoru
Автор статті
10 червня 2022 13:03
1,751
Поширити:

Окупанти вбили офіцера-десантника, кандидата психологічних наук, полковника поліції Віталія Лапчука, який із перших днів вторгнення РФ вступив до лав херсонської ТрО. За словами дружини, попередньо її чоловіка катували.

Про це повідомляє “Медійна ініціатива”. 

Дружина Віталія — Альона Лапчук понад два місяці намагалася знайти місце, де росіяни могли утримувати її чоловіка. Проте 9 червня вона отримала повідомлення про те, що в річці Херсона знайшли тіло чоловіка зі слідами катування. Альона за описом впізнала свого чоловіка. Згодом родичі опізнали й тіло.

Відомо, що росіяни 27 березня викрали Лапчука, жорстоко побивши його. Дружину Альону та сина вони також викрали та допитували. Альона є свідком катувань та знущань над її чоловіком.

Віталія та його товариша Дениса Миронова затримали, коли вони намагалися розв’язати проблему з пальним. Дениса також побили. Пізніше його тіло зі слідами жорсткого побиття знайшли в окупованому Криму.

“Йому роздробили кістку черепа, у нього все обличчя було в смужку від прикладу. Він увесь був просто чорний”, — розповідає Альона про Віталія.

У херсонському управлінні поліції, з якого Альоні та сину вдалося вирватися, фсбшники продовжили бити Віталія.

“Це були просто звірі. Таке враження, що вони не відповідали за свої вчинки, були просто неадекватні. Вони не відчували, з якою силою б’ють”, — зазначає дружина Віталія Лапчука.

Його тіло було знайдено в річці ще 22 травня, однак повідомили про це тільки зараз.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ