Підтримати нас

Соратник Булюка керує "податковою" окупантів на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
04 липня 2022 07:03
1,402
Поширити:

Ім'я колаборанта – Олексій Груненко.

Про це повідомляє видання "Мост".

Відомо, що Груненко допомагав "заступнику голови Херсонської ВЦА" Віталію Булюку захопити Скадовську міську раду, після чого той допоміг влаштуватися Груненку в «податкову службу» тимчасово окупованої Херсонщини.

В останні роки Груненко працював в аеропорті Херсон, яким негласно керував Булюк. Там він працював заступником директора з адміністративно-господарської діяльності. Судячи з усього, він звільнився з аеропорту наприкінці 2021, або на початку 2022 року.

У 2016 році Груненко працював начальником служби матеріально-технічного постачання та тендерної роботи ДП "Херсонський морський торговельний порт".

У червні 2015 року він, як і Віталій Булюк, потрапив під люстрацію. За часів Януковича, Олексій Груненко працював заступником начальника оперативного управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Херсонської митниці Міндоходів.

У 2021 році, як і у випадку із Булюком, суд визнав протиправним та скасував наказ Херсонської митниці Міндоходів від 19.06.2015 № 175-о про звільнення Груненка.

Але, як і Булюк, на роботу він не відновився через юридичні колізії, пов'язані зі зміною назви митниці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ