Підтримати нас

росіяни вже “намалювали” 50% явку на псевдореферендум на окупованій Херсонщині

Vgoru
Автор статті
26 вересня 2022 09:25
538
Поширити:

Окупанти продовжують своє шоу під назвою “референдум” на окупованій частині Херсонської області. Вони вже “намалювали” 50% явку “виборців”. Про це повідомили на одному російському “помийному” телеграм каналі.

У дописі посилаються на так звану “голову виборчої комісії області” марину захарову. Вона заявила, що “референдум” наче “можно считать состоявшимся”. При цьому окупанти “враховували голоси” якихось херсонців, які проживають у росії та на території окупованого Донбасу. 

Так зване “волевиявлення” проходить під дулами автоматів, із незрозумілим обходом осель місцевих жителів, а “запропонувати проголосувати” можуть просто перехожому на вулиці. При цьому не обов'язково мати паспорт та нікого не цікавить, що “виборець” міг раніше “віддати свій голос”. А самі “бюлетені для голосування” взагалі не витримують жодної критики.

Нагадаємо, що це циркове шоу росіяни розпочали на окупованих територіях України 23 вересня. Активісти руху «Жовта Стрічка» опублікували на своєму Телеграм-каналі список локацій проведення так званого “референдуму” в Херсоні та особисті дані голів «виборчих комісій».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ