Підтримати нас

Росіяни втратили чотири бойових літаки

Vgoru
Автор статті
19 вересня 2022 10:15
857
Поширити:

Окупаційні війська втратили за останні 10 днів чотири бойових літаки.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

“Росія, ймовірно, втратила щонайменше чотири бойових літаки в Україні протягом останніх 10 днів. З початку повномасштабного вторгнення знищено до 55 російських літаків”, – йдеться в повідомленні.

Ймовірно, 2 з 4 військових літаків військові рф втратили над Херсонщиною. За даними командування Повітряних сил ЗСУ, 16 вересня та 19 вересня українські війська знищили 2 винищувачі Су-25.

Винищувач Су-25 – це одномісний штурмовик, який використовують для надання авіаційної підтримки в зоні бойових дій. Об'єктами його ураження можуть бути наземні та надводні цілі. Прийнятий на озброєння радянською армією ще в 1981 році, винищувач активно використовувався та використовується в чеченських війнах, війні на сході України, військовому конфлікті в Сирії, карабаській війні та в теперішній війні в Україні.

Нагадаємо, що за минулу добу російська армія скоротилася на 29 військових, 3 гаубиці “Мста-С” та “Мста-Б”, командну машину управління та БМП-3. У Благодатному та Херсоні знищено 2 склади з боєприпасами окупантів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ