Підтримати нас

Прокуратура повідомила про підозру секретарю та члену так званого «Комітету спасіння Херсонщини»

Vgoru
03 травня 2022 18:39
1,625
Поширити:

Співпраця з окупантами - секретарю та члену так званого «Комітету спасіння Херсонщини» повідомлено про підозру. Про це інформує Київська міська прокуратура на своїй сторінці у Фейсбуці.

На опублікованих фото обличчя фігурантів справи замилені. Проте в них можна впізнати Тетяну Кузміч та Георгія Кальонова.

"Згідно із матеріалами досудового розслідування, під час окупації міста "Херсон збройними силами російської федерації 54-річна мешканка Херсону та 63-річний мешканець Херсонської області вступили у злочинну змову з представниками держави-агресора та добровільно погодилися на співпрацю з ними", - йдеться у повідомлені.

Раніше в межах вказаного кримінального провадження прокуратура повідомила про підозру ще одному учаснику «Комитету спасення Херсонщины» - депутату Херсонської міської ради від політичної партії «Блок Сальдо».

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ