Підтримати нас

Поліція затримала водія, який утік після скоєння смертельної ДТП

Автор статті
30 березня 2020 08:00
687
Поширити:

Близько опівночі у Великолепетиське відділення поліції надійшло повідомлення, що на дорозі лежить тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями, отриманими, можливо, в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Як розповів начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, на місці ДТП поліцейські виявили запчастини від мотоциклу «ЯВА» та одразу було прийняте рішення орієнтувати автопатрулі, провести подворові обходи в пошуках транспортного засобу та його власника.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Уже вранці, на відстані близько 3 км від місця ДТП, поліцейські побачили чоловіка, який ішов по дорозі у порваному одязі. Перехожого впізнав дільничний офіцер поліції та згадав, що у односельця є мотоцикл «ЯВА». Пізніше поліцейські з’ясували, що саме цей чоловік і є винуватцем ДТП.

З його слів, близько опівночі він наїхав на лежачого на дорозі чоловіка, після чого втік з місця ДТП та сховав свій мотоцикл в покинутому будинку.

Начальник відділу слідчого управління ГУНП Дмитро Думанський розповів, що наразі мотоцикл вилучений, призначена низка автотехнічних експертиз.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини пригоди.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ