Підтримати нас

Підготовка до фейкового “референдуму” та тиск на лікарню - про ситуацію в Олешківській громаді

Vgoru
Автор статті
18 квітня 2022 09:48
2,049
Поширити:

В Олешках окупанти не полишають спроби імітувати “референдум”. Про це у відеозверненні повідомив міський голова Євген Рищук:

“Зараз “розкручується” тема так званої “ХНР”. Я закликаю всіх не слухати ці розмови, нікому не надавати свої паспортні дані. Сценарій, який готують орки, для нас неприйнятний, тим паче, що для цього немає ніяких законних підстав. Якщо ми цього не захочемо - то цього не буде”.

Також Євген Рищук відповів на численні запитання жителів Олешківської ОТГ щодо забезпечення медикаментами. За його словами, лікарня має все необхідне для операцій та лікувального процесу. Але в аптеках на сьогодні ліків не вистачає:

“Але є в нас активні люди, які завозять медикаменти, волонтерять. Якщо треба, я телефони виставлю, телефонуйте туди. Багато приходять у лікарню, але вона не може видавати медикаменти”.

Також, за словами міського голови Олешок, у громаді вже з'явився фейковий “очільник”:

“Ще немає ні прізвища, ні імені, але він вже представляється місцевим “управителем”. Були вони (росіяни) сьогодні в лікарні. Вимагають, щоб лікарня надавала запити на поставку медикаментів, продуктів харчування. Та в самій лікарні медикаменти є, і продукти харчування є. Тож ми тримаємося”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ