Підтримати нас

Окупанти вивозять полонених із колоній та ізоляторів Херсона

Vgoru
22 жовтня 2022 12:02
1,519
Поширити:

Під виглядом “евакуації” російські загарбники вивозять полонених із херсонських колоній, СІЗО та ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомила директорка департаменту в справах ЗМІ та зв'язків із громадськістю Херсонської міськради Гаяне Оганесян. 

“Є інформація, що ввечері 20 жовтня російські загарбники, під виглядом "евакуації", почали вивозити із колоній, СІЗО та ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) у Херсоні полонених людей у невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

Серед полонених чоловіки та жінки. За інформацією чиновниці, херсонців утримували в нелюдських умовах. Бранці не отримували нормального харчування, лікування. У камерах, які розраховані на три особи й на кількаденне перебування, місяцями утримували по 10 і більше людей.

Також Гаяне Оганесян повідомила, що серед вивезених бранців міг бути міський голова Херсона Ігор Колихаєв:

“З великою долею вірогідності можна казати, що серед них був і міський голова Херсона Ігор Колихаєв. До цього не було інформації, що його вивезли за межі Херсона” – підсумувала Оганесян.

Раніше Інститут вивчення війни повідомив, що російські загарбники почали відступати із західної частини тимчасово окупованої Херсонської області. 

 

 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ