Підтримати нас

Одеська облорганізація НСЖУ позбавила дев'ятьох громадян членства. Серед них - підприємці з Херсона

Автор статті
20 квітня 2021 11:33
1,240
Поширити:

Кількість журналістів і блогерів в Україні зростає в геометричній прогресії. При цьому деякі громадяни мають вельми віддалений стосунок до професії "акул пера".

Так, на своєму останньому засіданні Одеська обласна організація Національної спілки журналістів України розглядала справи дев'ятьох фігурантів, яких, як з'ясувалося, з незрозумілих причин прийняли до НСЖУ. Серед них, до речі, херсонці: бізнесмен, власник мережі пекарень Віталій Гаврилов, член виконкому Херсонської міськради Сергій Дмитрієв. Також заповітні "корочки" видали адвокату Дмитру Кірющенку, якого двічі затримували за організацію злочинної групи і корупцію. Крім них, у несподіваному списку - колишній міліціонер, один з організаторів "російської весни" Віктор Текутєв і підприємець Вероніка Солодовникова.

В Одеській облорганізації НСЖУ такі дивні рішення пояснили тим, що через карантин керівництво не змогло більш ретельно перевірити інформацію про кандидатів.

У підсумку вирішено було позбавити членства всіх новообраних у березні і рекомендувати Херсонській облорганізації НСЖУ "розглянути відповідність умов прийому громадян у Спілку".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ