Підтримати нас

Обстріли, мародерство та викрадення – поліція викрила нові злочини росіян на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
11 жовтня 2022 12:25
752
Поширити:

За минулу добу поліція відкрила 14 кримінальних проваджень. Серед них обстріли Бериславщини, викрадення місцевих жителів та мародерство. 

Про це повідомили на сторінці відомства у Facebook. 

“російська армія вкотре обстріляла населені пункти Бериславського району. Під ворожим вогнем опинилися деокуповані та прифронтові села, унаслідок влучання снарядів зруйновані приватні будинки, господарчі споруди, пошкоджені автомобілі, сільськогосподарська техніка та дороги, є поранені місцеві жителі”, – йдеться в повідомленні. 

У Каховському районі росіяни викрали 53-річного місцевого жителя з власної оселі. Наразі його місцеперебування невідоме. З окупованих сіл Бериславського району надходить інформація про факти мародерства окупантів. Вони забирають легкові та вантажні автомобілі, на яких вивозять майно місцевих жителів. 

За цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею 438 “Порушення законів та звичаїв війни” КК України. 

Нагадаємо, що стало відомо про місцеперебування херсонської активістки Ірини Горобцової, яку викрали загарбники 13 травня 2022 року. Її незаконно утримують в СІЗО 1 міста Сімферополь.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ