Підтримати нас

Наприкінці курортного сезону на залізничному вокзалі в Херсоні знову “чергують” водії маршруток

Автор статті
22 вересня 2021 14:30
1,773
Поширити:

Курортний сезон на Херсонщині майже закінчився, і погода в ці останні дні вересня не особливо приваблює громадян. Багато хто, напевно, ще планував під кінець літа побувати на наших морських курортах, але "оксамитового сезону" (принаймні, поки що) ми так і не дочекалися.

Проте навіть зараз певна частина туристів прямує на південні береги. Якщо мова про громадян з інших міст, то неважко припустити, що основна їх маса прибуває спочатку на поїзді до Херсона, а потім уже прямує на автомобільному транспорті до моря.

І тут до послуг мандрівників - маршрутні автобуси, готові забрати людей прямо з перону.

Водії маршруток, як і раніше, зустрічають туристів на залізничному вокзалі.

Ми вже розповідали, що на початку липня, коли туристичний потік в наші краї був найбільш інтенсивним (сюди їхали навіть громадяни інших країн), у Херсонській ОДА спільно з поліцією і міською владою було здійснено спробу легалізації пасажирських перевезень на Херсонщині. Одним з елементів боротьби з нелегальними маршрутниками стали нові дорожні знаки, встановлені в трьох різних ділянках поблизу від залізничного вокзалу і які забороняли стоянку автобусів. На перших порах маршрутники, дійсно, підпорядковувалися новим правилам, а найбільш активних "заспокоювали" бригади патрульної поліції.

Але минув якийсь час (насправді не більше двох місяців), як ситуація повернулася в колишнє русло. Як повідомляють очевидці і самі пасажири, водії маршрутних автобусів знову, як і раніше, зустрічають туристів на залізничному пероні, закликаючи їх рушити до Лазурного, Скадовська або Залізного Порту.

Виникає питання: а що ж змінилося? Невже за цей час схема легалізації пасажирських перевезень в області була, нарешті, розроблена і налагоджена? А якщо це не так, то можна припустити, що в справу вступили зовсім інші "схеми", які мають мало спільного з легальністю і дотриманням закону.

 Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ