Підтримати нас

На лівобережжі Херсонщини колаборант сальдо вирішив “посилити систему контролю за автотранспортом”

Vgoru
Автор статті
09 березня 2023 12:14
4,894
Поширити:

На окупованій частині Херсонщини та в Криму колаборанти перед страхом чергових обстрілів українських військ створюють справжній транспортний колапс. 

Про це повідомляє Асоціація реінтеграції Криму.

Так, зрадник сальдо заявив, що буде “посилений контроль за автотранспортом” та на “всіх блокпостах посилять контроль за людьми та автомобілями, що проїжджають” територією окупованої Херсонщини. 

“Реальний страх окупантів і їхніх місцевих посіпак перед всілякими “бавовнами” й партизанським рухом проявляється в характерній “дрібниці”. сальдо 9 березня проговорився в пропагандистському інтерв’ю, що згідно з “новими віяннями”, при посівній аміачні добрива «вносяться прямо з коліс, через що процес трохи затягується» оскільки “вони вибухонебезпечні та їх не можна накопичувати. У перекладі людською мовою, окупанти не довіряють місцевим жителям у зберіганні тієї ж селітри”, – йдеться в повідомленні. 

У зв’язку з цим проблеми з вантажоперевезенням на окупованих територіях надалі будуть лише погіршуватися, що агресор може використати для маніпуляцій та зовнішніх провокацій.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ