Підтримати нас

На Херсонщині відбудеться два психологічно-правові семінари для демобілізованих

Автор статті
16 травня 2016 08:04
703
Поширити:

Ветерани АТО та їх рідні, волонтери та держслужбовці, які працюють із військовими запрошуються на семінари, 19-20 травня у Чаплинку та Білозерку. Психологічна, юридична, інформаційна допомога і духовна підтримка – така програма чекає учасників.

Час та місце проведення: 19 травня о 10 ранку в залі засідань Чаплинської районної державної адміністрації за адресою: вулиця Грушевського, 87. Наступного дня, 20 травня, о 9.00 ранку в Білозерському районному центрі зайнятості за адресою: вул. Михайлевського, 99.

Програма заходу складається з двох частин.

Психологічна: «Бойовий стрес, його наслідки і вплив на життя, шляхи виходу з цього стану. Як наростити особисті лідерські якості».

Проводить: Андрій Калита, психолог, капелан.

Юридична: «Права і соціальні гарантії учасників АТО».

Проводить: Володимир Орловський, юрист Інформаційного Ресурсного Центру «Правовий простір».

Під час заходу учасники матимуть можливість отримати індивідуальні психологічні та юридичні консультації. Організатори зацікавлені зібрати інформацію про потреби та проблеми учасників АТО та їх сімей.

Звичайно не кожний ветеран АТО зможе потрапити на семінар. І складні проблеми важко вирішити за день. Багато родин та військових потребуватимуть безоплатної психологічної та/або юридичної допомоги в майбутньому. Тому дві громадські організації – Інформаційний ресурсний центр "Правовий Простір" та Херсонський обласний фонд "Джерело життя" продовжуватимуть роботу.

В найближчі місяці організатори планують провести ще три поглиблені, дводенні, психологічні тренінги у Херсоні. Для участі в навчанні обов’язкова попередня реєстрація за телефоном (099) 137 94 60. Кількість місць обмежена. Контактна особа - Анна Мартинюк. Організатори відшкодовують учасникам тренінгу транспортні витрати за наявності оригіналів квитків, забезпечують за власні кошти проживання та харчування у Херсоні.

Довідка

Навчання проводиться в рамках проекту "Сприяння соціальній адаптації учасників АТО та їхніх родин через надання психологічної і юридичної допомоги" за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». 
За правовою допомогу учасникам АТО та їх родинам звертайтеся на гарячі лінії: 093-14-77-303, 099-46-83-848. Особистий прийом юриста по понеділках - з 10 до 15 години за адресою: м. Херсоні, вул. Фрунзе 2, оф. 6.
За психологічною допомогою звертайтеся: м. Херсон, вул. Перекопська, 3, контактний телефон 050-418-1001.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ