Підтримати нас

На Херсонщині ЗСУ знищили ворожий штурмовик Су-25

Vgoru
21 вересня 2022 07:10
703
Поширити:

Над Чарівним на Херсонщині українські військові збили ворожий штурмовик Су-25, а районі Мурахівки на Миколаївщині два “Орлани-10”.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 210 вогневих завдань по пунктах управління ворожим військом у Бериславському районі, осередках сил та техніки в районі Гаврилівки й Чорнобаївки, по Дар'ївському мосту та понтонній переправі біля Нової Каховки. Також у Новій Каховці вогневим контролем зупинено ремонтні роботи на мосту й уражено колонну військової техніки, що готувалася до переправлення через Дніпро", – повідомляють українські військові.

ЗСУ знищили 151 російського військового та понад 40 одиниць військової техніки. Серед них: 7 танків та 19 одиниць автобронетехніки, 4 гаубиці, у тому числі самохідних "'Мста-С" і звичайних "Мста-Б", ще 2 самохідні гаубиці "Акація", 4 самохідних артустановки.

Розвідувальні дані свідчать, що знищено ще 62 рашисти, 5 броньованих машин, підтверджено ураження складу з боєприпасами в Благодатному, пункту управління 7 десантно-штурмової дивізії в Чорнобаївці.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів