Підтримати нас

Комунальне приміщення у Херсоні продадуть депутату за безцінь?

25 квітня 2019 01:00
979
Поширити:

У середу, 24 квітня, депутати міської ради проголосували за продаж комунального приміщення у Херсоні депутату Дніпровської районної у Херсоні ради Олександру Власову, який став відомим у місті завдяки своїм гучним кримінальним справам.

Депутат міськради Дмитро Ільченко, який є членом «Батьківщини», прокоментував у Фейсбук голосування за це питання, зокрема голосування його однопартійців:

«Сьогодні на сесії Херсонської міської ради сталось дно. Неймовірне дно. Міська рада 28 голосами при 28 необхідних проголосувала за те, щоб продати за безцінь, без аукціону, об’єкт на вулиці Театральній (Горького), 13 Олександру Власову», – пише Ільченко, повідомляє ПІК.

Він нагадує, що Власов має ряд кримінальних справ – відкушене вухо, підробка документів, розбій. За останньою справою обвинуваченою є і його дружина – Лілія Якубсон.

«І сьогодні міська рада проголосувала за те, щоб комунальне приміщення стало його власністю без конкурсу чи аукціону. Та найобразливіше в цьому те, що «ЗА» проголосували 4 моїх колеги по фракції «Батьківщина». При чому не один раз, а три рази поспіль», – наголошує Ільченко та зазначає, що після такого голосування, йому вперше в житті соромно за те, що він член команди «Батьківщини».

Слід зазначити, що його колеги по фракції Станіслав Трошин та Олег Черненко у Фейсбук під іншим постом пояснюють своє голосування «ЗА» таким чином: вони намагались зняти питання щодо Власова, однак зробити це не вийшло. Тому Станіслав Трошин проголосував за питання в цілому, а Олег Черненко взагалі не зрозумів за що голосував.

«Пытались снять данный пункт, не хватило голосов. Потом общим пакетом выставили на голосование...», – пише Олег Черненко і дадає: «Посмотри повтор. Запутали так, что ничего не понятно было...».

«Он как и все мы голосовали за снятие Власова, но предложение не прошло», – коментує Станіслав Трошин.

«За» також проголосували частина позафракційних депутатів, враховуючи Володимира Миколаєнка, частково «Солідарність», «Радикальна партія» та «Опозиційний блок», всі присутні депутати від фракції «Наш край», «Свобода», «Укроп» та «Батьківщина».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ